Топовий тютюн для кальяну Найкращі тютюни для кальяну 2023


Щоб вийшов добре димний, смачний і ароматний кальян – необхідно дотримуватися правильної технології приготування, використовувати якісне вугілля і, звичайно ж, смачний кальянний тютюн.рейтинг топ кальянних тютюнів

В Україні, культура димного мистецтва, останні роки набула величезного попиту. На нашому ринку представлені різноманітні світові бренди тютюну та їх смакові лінійки. У цій статті ми поділимося торговими марками та їх смаками, що є найбільш популярними серед наших клієнтів. Завдяки цьому Ви зможете сформувати свої уподобання та порадувати себе смаком, що давно вже став «улюбленцем» багатьох. Рейтинг тютюну розроблений за брендами від найбільш популярного до менш, а також їх найтоповий смак на вказаний період часу.

Найкращий тютюн 2021

  1. Тютюн Serbetli - топовий бренд тютюну 2021 року. Оцініть тютюн Ice Blueberry, прохолодна чорниця стала найпопулярнішою серед поціновувачів смачного кальяну.
  2. Тютюн Buta – почесно друге місце за кількістю продажів посів тютюн Бута. А його лідируючим смаком став Melon. Бута Диня має запашний, трохи освіжаючий тонкий смак із частинкою літа.
  3. Тютюн Jibiar - звичайно серед любителів підняти кальян відомий цей бренд. А його смак Fresh berry (Ожина, малина, лід) – був у топі у 2021 році. Відзначимо ще тютюн Джибіар Ice pear – що закохує у собі своєю грушевою прохолодою.
  4. Тютюн Adalya – топ смаків Адалії займає Love 66. На думку виробника Адалія, саме таке кохання на смак. Спробуйте любовний мікс Кавун, Маракуя, Ментол.
  5. Тютюн Daim – п'ятим у топі 2021 року є Daim та його смак Ice Raspberry (Айс Маліна). Унікальне поєднання та аромат свіжої малинки.

Найкращий тютюн 2022

Як найкращий тютюн рейтинг та смаки, за версією магазину Світ Кальянов та наших клієнтів можна віднести кілька аромок та брендів, що підкорили у 2022 році.

  1. Тютюн Serbetli - як і минулий рік саме Щнрбетлі займає лідируючу позицію. Його смак Ice banana strawberry заслуговує на окрему увагу. Мікс полуниці, банана та приємного холодку, на смак як солодка мрія.
  2. Тютюн Jibiar – наступний рівень лідерів продажів зайняв Джибіар. А його лідер цього року тютюн для кальяну Green Mix зібрав у собі все найкраще із зелених фруктів. Тут Ви відчуєте зелене солодке яблуко, ароматний ківі, кислинку лайма і освіжаючу м'яту.
  3. Тютюн CULTt – німецький бренд чудово вписався у топ тютюну в Україні 2022 року. Високоякісний тютюн для кальяну Культ, рекомендуємо спробувати та насолодитися відмінним кальяном. Лідирує смак C35 - Passion fruit, cantaloupe, strawberry, ice – що є міксом улюблених маракуйї, дині, полуниці та льоду.
  4. Тютюн Buta – бюджетний тютюн для кальяну теж може бути лідером і мати у своєму асортименті дивовижні поєднання смаків. Наприклад, топ продаж тютюн Бута Ice Berry, дозволить створити кальян із чудовим смаком крижаної малинки та ожини.
  5. Тютюн 420 – українська торгова марка, що вже відома у багатьох країнах, теж займає топові місця рейтингу кращого тютюну для кальяну. Заправка Frostbite від 420 – це універсальний холодок для надання будь-якій забиванні трохи зимового освіжаючого ефекту.

Найкращий тютюн 2023

Який тютюн для кальяну популярний зараз? Як вибрати смачний тютюн для кальяну? Відповідь проста, саме для цього ми підготували рейтинг топових тютюнових брендів та їх смаків цього року.

  1. Тютюн Jibiar – топовий тютюн Джибіар вже явно лідирує цього року серед покупок у нашому магазині. Звернути увагу ми рекомендуємо на смак Fresh berry. З ним Ви насолоджуватиметеся прохолодним ягідним кальяном.Крещий тютюн для кальяну
  2. Тютюн CULTt - цей рік тютюн Культ активно підкорив другу сходинку рейтингу тютюну. Заправка для кальяну Культ C33 Watermelon, Melon, Blueberry, Ice – це топовий смак. Рекомендуємо спробувати вже найближчими вихідними.
  3. Тютюн Buta – родом з Йорданії та прямо у Вашу чашу для кальяну. Найкращий смак Бути цього року - Ice Cherry. Вишневий кальян із прохолодною тягою.
  4. Тютюн 420 – якісний тютюн українського бренду посів 4 місце цьогорічного рейтингу. Смак тютюну Frostbite, так само лідирує серед продажів. Це не дивно, адже він такий універсальний. Але заради справедливості відзначимо ще одну аромку від 420. Captain Baldezh – це тютюн класичної лінійки зі смаком грушевого лимонаду. Кальян виходить казковий.
  5. Тютюн Daim - зовсім не дивно в рейтингу кращих кальянних тютюнів 2023 побачити улюблений багатьма Даїм. Спробуйте покурити цьогорічного лідера – тютюн Ice Blueberry (Айс чорниця).
  6. Тютюн Unity – приємно бачити, що ще одна марка кальянного тютюн родом з України посідає топові місця. Найкращим є смак Юніті – Pineapple Candy (Ананасові цукерки).
  7. Тютюн Tangiers – американська кальянна класика. Міцний тютюн для цінителів якості та смаку отримує почесне 7 місце топу тютюну. Робимо акцент на смак Tangiers Tropical Revenge (Манго, Маракуя, Персик).
  8. Тютюн Adalya – великий вибір тютюну, компактний об'єм та гарна якість – дозволили тютюну Адалія, бути в рейтингу найкращого тютюну. Смак Ice Orange – нагадає запашний літній лимонад зі смаком соковитого апельсина.
  9. Тютюн Arawak - приємно, що молодий бренд вже так активно просувається у продажах свого продукту. Виразно це заслужено. Спробуйте покурити кальян зі смаком For Rest Berries від Аравак. Ви відчуєте мікс лісових ягід і насолодитеся цим ароматним димом.
  10. Тютюн Planet Haze - мало хто знайомий з цією маркою, але як бачите в рейтинг Планет Хейз таки потрапив. Це відмінний тютюн для кальяну з гарним вмістом диму та помірною міцністю. Ice Melon and Watermelon (Диня, Кавун, Лід) – його топовий смак цього року.

Найкращий тютюн 2024: 

  1. Jibiar -на перше місце підписники нашого телеграм каналу обрали саме Джибіар, так як по ціні він доступний, а за своїми властивостями відповідає усім критеріям поціновувачів кальяну. Рекомендуємо скуштувати Jibiar 100gr Mona Lisa (Лід, Диня, Лимон), це поєднання солодкого присмаку з кислинкою та прохолодою підкорить ваше сердце.

  2. 420 - цей Український виробник давно завоював серця багатьох любителів. Смак - Айс Груша посів перше місце серед смків 420 за увесь рік.

  3. GULTt - третє місце займає Німецький виробник Культ. Cult C96 Blueberries Melon (Диня, Чорниця) - саме цей смак припав до душі багатьом нашим клієнтам.

  4. Tangiers - якщо запитати який міцний тютюн краще скуштувати у вечір П’ятниці - то найбільш вірогідно що Ви почуєте саме цього виробника. Від себе можемо порекомендувати смак -Tangiers Double Orange (Подвійний апельсин).

  5. Unity - і на п’яте місце поставили Українського виробника середньої міцності.А лідером по смаку є Unity Turbo (Кавун, Диня, Орбіт).

Ці популярні тютюни для кальяну в Україні використовуються в домашніх умовах та у кальян-барах професіоналами. Тому ми рекомендуємо ознайомитись та спробувати їх кожному поціновувачу цього розслаблюючого ритуалу.


Схожі статті
Як вибрати кальян
Кальян, що це? Навіщо курять кальян?Кальян — пристрій для отримання диму із спеціального тютюну. Для..
Як заправити кальян
Куріння та приготування кальяну – це своєрідний ритуал. Якщо Ви тільки починаєте своє знайомство з ..
Як розпалювати вугілля для кальяну
Для того, щоб кальян вийшов відмінної якості, необхідно всі процеси підготовки зробити з максим..
Який тютюн краще? Рейтинг тютюну для кальяну
Види тютюну для кальяну. Із чого складається тютюн для кальяну?Якщо Ви хочете, щоб кальян вийшов як..
Топові смаки тютюну Dead Horse
Dead Horse Tobacco – український бренд з Одеси, який з 2016 року завойовує відданість та довіру укра..
Топові смаки тютюну Loud
На сучасному ринку тютюну для кальяну LOUD став дуже популярним ім'ям серед шанувальників цього виду..
Топові смаки тютюну Charisma
Коли мова заходить про тютюн для кальяну, одним із найвидатніших виробників вважається "Charisma". Ц..
Топові смаки тютюну WhiteSmok
На тлі невтомного розвитку культури кальяну, одним із визначальних імен, що виходять на перший план,..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре